Çalışma netleşirse birlik Kırıkkale'ye gelecek

Çalışma netleşirse birlik Kırıkkale

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, acemi birliklerin küçük illere taşınması gibi bir durumun henüz netlik kazanmadığını ve Milli Savunma Bakanlığı'nın somut bir adım atmadığını söyledi. 2004 yılında Kırıkkale'den, Çankırı'ya taşınan 9. Zırhlı Tu

9. ZIRHLI TUGAYI KARŞILAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, partisinin İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kırıkkale’ye gelmesi tartışılan acemi birliği konusunda henüz somut bir adımının atılmadığını belirten Can, Milli Savunma Bakanlığı’nın henüz bir çalışma yapmadığını söyledi. Böyle bir çalışma yapılması halinde Kırıkkale’nin acemi birliği çalışmasından yararlanacağını belirten Can, 2004 yılında Kırıkkale’den, Çankırı’ya taşınan 9. Zırhlı Tugay arazisinin bu ihtiyacı karşılayarak acemi birliğinin şehre geleceğini bildirdi. Birliğin, kent ekonomisine katkı sağlayacağını ve bu konuda şehrin esnaflarının gelişeceğini belirten Can, “10 bin kişilik bir acemi birliği ekonomiye katkı sağlar ve önemli bir yatırım olur” dedi.

11 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIZ

Partilerinin seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Can, Kırıkkale’de 11 belediyenin hepsini alabilecek güçte olduklarını söyledi. AK Parti’nin aday adaylarının seçim takvimine göre açıklanacağını belirten Can, 28 Ocak’ta adaylarının belirleneceğini ve çalışmaların başlayacağını bildirdi. Mevcut Belediye Başkanı, Veli Korkmaz’dan memnun olduklarını belirten Can, Korkmaz’ın önemli bir siyasetçi ve belediyeciliği iyi bilen bir başkan olduğunu ifade etti.  Adalet Komisyonu’nda Suriye konusunun görüşüldüğünü ve kimyasal silahların insan üzerinde önemli etkiler yaptığını belirten Can, kimyasal silah kullanıldıysa; bu büyük insan hakları suçudur” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız